Apukokki maailmalla -kirja Helsingin keskustan kivijalkakauppoihin

Joulupukin työn helpottamiseksi toimme Apukokki maailmalla -kirjan myyntiin pariin Helsingin keskustan kivijalkamyymälään.

Koska kyseessä ei ole mikä tahansa keittokirja, vaan markkinoiden ainoa aikuisten ja lasten yhteinen kokkausopas, jossa on vieläpä tukeva Kalifornia-teema, se sopii uusien myyntipisteiden valikoimaan kuin nenä päähän.

Kellopeli Lifestyle Clinic

Sisustus- ja lahjatavarapuoti Kampin kauppakeskuksen ja Tavastia-klubin välissä. Retro-henkistä Amerikka-tavaraa kodin kaikkiin huoneisiin – myös keittiöön.

Nättiä, hauskaa, hyödyllistä, söpöä, kaikkea sellaista minkä hypistely (ja ostaminen) karkottaa pahan tuulen jopa keskellä Helsingin mustaa talvea.

Apukokki-Maailmalla-3473Kellopeli Lifestyle Clinic
Simonkatu 9
00100 Helsinki
(09) 694 4505
http://www.kellopelishop.com/
ma-pe 10-18:30
la 11-16

 

Zicco

Lastentarvike-, vaate-, lelu-, peli- ja kirjakauppa Punavuoren pääostoskadulla Fredalla, suunnilleen Iso-Roban kulmilla. Suosittelemme  niille, jotka etsivät yksilöllisiä ja omaperäisiä ideoita eivätkä halua tyytyä markettivalikoimiin. Bonuksena mukava henkilökunta, jolla on aina aikaa rupatella.

Apukokki-Maailmalla-3452Zicco
Fredrikinkatu 18
00120 Helsinki
ma-pe 10-18
la 10-15
www.zicco.fi
09-673 237
info@zicco.fi

Käykää ihmeessä tutustumassa näihin mainioihin puoteihin. Keittokirjan mukana Pukin konttiin ja Kokin punttiin saattaa tarttua muutakin mukavaa.

Kirjakauppaketjuista Apukokki maailmalla -kirjaa myyvät Akateeminen kirjakauppa ja Suomalainen kirjakauppa.

Verkkokaupoista kirjan saa edullisimmin tilaamalla sen suoraan kustantajalta kun käytät kampanjakoodia Apukokki. Lisäksi opusta myyvät verkossa mm. AdLibrisBooky ja CDON.

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s