Apukokista puhutaan

SuomalainenKirjakauppa

”Tästä puhutaan.” Malmin kauppakeskuksen Suomalainen Kirjakauppa.

Apukokki maailmalla -kirja on saanut runsaasti positiivista huomiota mediassa. Tässä valittuja poimintoja tiedotusvälineistä:

”Uusia ulottuvuuksia on tullut lasten myötä, sellainen hullu kokeilunhalu. Kun lapset oli pieniä, me kokattiin usein lattialla. Joku kakun koristelu on siinä helpompi tehdä, ja sotkut tulee jos ne tulee.”
Radio City 16.3.2015

”Nauti. Yhdessä tekemällä saat reippaasti syöviä ja ruoasta kiinnostuneita lapsia.”
Meidän Perhe 13.3.2015

”Kertakaikkiaan hieno kirja. Neuvoo hyvin hienosti, miten saa lapset mukaan tekemään ruokaa. Tää olis hyvä koulukirja kanssa. Kannattaa hankkia, jos on lapsia tai lapsenlapsia.”
MTV3 Studio55 13.3.2015 lukupiiri (kohdassa 3:18–5:10) 

”Lopputulos on paitsi hyvää ruokaa, myös reippaasti syöviä ja ruoasta kiinnostuneita lapsia. Uusiin makuihin on helpompi tutustua kun ne ovat tuttujen suosikkien kavereina.”
Kodin Kuvalehti 12.3.2015

”Olemme huomanneet, että auttaa, kun lapsi saa olla mukana laittamassa ruokaa. Lasten serkku sanoi inhoavansa fenkolia mutta pilkottuaan sitä kalakeittoon hän ilmoitti pitävänsä siitä.”
KaksPlus 3/2015

”Yksi vuoden kiinnostavimmista keittokirjoista saattaa olla tässä: teos jossa kokataan maailman makuja perheen pienimpien kanssa.”
Aamuposti ja Uusimaa 6.1.2015

”Apukokki maailmalla on jatkoa Miikka Järvisen ja Maija Kosken esikoisteokselle Apukokin keittokirja (2010) jossa opetettiin pienten lasten vanhempia laittamaan ruokaa yhdessä vanhempiensa kanssa.”
Vantaan sanomat 7.1.2015

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s