Tervetuloa Apukokin blogiin

ApukokkiMaailmallaKansiHei! Uusi keittokirjamme Apukokki maailmalla (Schildts & Söderströms) julkaistiin viime viikolla. Perheemme Kalifornian-vuoden aikana syntynyt teos houkuttelee lapset ja aikuiset kokkaamaan yhdessä herkkuja ympäri maailman. Tutustu paremmin Apukokki maailmalla -kirjaan tästä.

ApukokinKeittokirja

Esikoisteoksemme Apukokin keittokirja (Moreeni) on 2010 maailman ensimmäinen keittokirja, jonka jokainen resepti on kirjoitettu kahdelle eri ikäiselle kokille. Sekä sen että uuden kirjamme reseptit on testattu 3-9-vuotiaiden apukokkien kanssa.

Viime syksynä myimme teoksen käännösoikeudet Italiaan, roomalaiselle kirjakustantamolle Il Pensiero Scientifico Editorelle, joka julkaisee Apukokin keittokirjan Italian-painoksen huhtikuussa 2015.

Tämän sivun lisäksi voit seurata meitä Apukokki maailmalla -kirjan Facebook-sivulta, Apukokin keittokirjan Facebook-sivulta sekä teosten yhteisestä Twitter-profiilista. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisideoita tämän blogin välityksellä. Helsingissä 5. maaliskuuta 2015 Maija Koski ja Miikka Järvinen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s